سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا: ایران فوراً نفت‌کش توقیف‌شده را آزاد کند

آمریکا: ایران فوراً نفت‌کش توقیف‌شده را آزاد کند آمریکا امروز چهارشنبه گفت ایران بایستی فوراً نفت‌کشی را که در تنگه هرمز توقیف کرده آزاد کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 04
کد خبر: ۱۸۲۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ویدانت پیتل، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد: «اقدام ایران در آزار کشتی‌ها و مداخله در حقوق دریانوردی در آب‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مغایر با قوانین بین‌المللی و مخل در ثبات و امنیت منطقه هستند.»

ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مستقر در بحرین روز چهارشنبه مدعی شده بود نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفت‌کش را در تنگه هرمز توقیف کرده است.

منابع رسانه‌ای مدعی شده‌اند که نفت‌کش توقیف‌شده تحت پرچم پاناما بوده است. آمریکا مدعی شده که نیروهای ایران نفت‌کش مذکور را مجبور به تغییر مسیر به سمت آب‌های سرزمینی ایران کرده‌اند.

چند روز پیش از این هم گزارش شده بود ارتش جمهوری اسلامی ایران یک فروند کشتی متخلف را پس از تصادف با شناور ایرانی توقیف کرد.

ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا درباره آن رویداد گفته بود کشتی توقیف‌شده «ادونتج سوئیت» نام دارد. داده‌های ماهواره‌ای به دست آمده از وب‌سایت MarineTraffic.com که به رصد اطلاعات مربوط به تردد کشتی‌ها اختصاص دارد نشان داد که این کشتی عصر پنجشنبه خلیج عمان و در شمال مسقط، پایتخت عمان در حال تردد بوده است.

گزارش خبرگزاری فارس حاکی است که اقدام نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران در پی تصادم این کشتی با یک شناور ایرانی در آب‌های خلیج فارس صورت گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار